İşletmelerinde mutfak alanı bulunan iş merkezleri, fabrika, okul, hastane, müşterilerimizin tercihi olan yerinde yemek hizmetinde, müşterimiz ile yapacağımız anlaşma ile beraber mutfağın yemek üretimi için eksiklikleri varsa bunlar, isteğe göre müşteri tarafından ya da ÖRNEK YEMEK tarafından giderilerek yemek üretimine uygunluk sağlanır. Kafeterya ya da yemekhane gibi toplu yemek tüketilen alanların servise uygun hale getirilmesi, ihtiyaca göre dekore edilmesi ve planlanması gerçekleştirilir. ÖRNEK YEMEK, yerinde üretim hizmetiyle sizi, taşıma tabldot yemek anlayışının daha ötesine taşır ve beklentilerinizi karşılayacak yerinde yemek çözümleri üreterek sizi ve çalışanlarınızı mutlu eder.
Konusunda tecrübeli Gıda mühendisi ve Gıda teknikeri yöneticilerimizden oluşan ekibimiz ihtiyaca ve isteklere yönelik yerinde yemek hizmetinin HACCP çerçevesinde hazırlanıp servis edilmesi için gerekli tüm altyapıyı oluşturarak çalışırlar. Profesyonel Aşçı kadromuz da bu kurallar doğrultusunda damak tadınıza uygun lezzetleri özenle seçilmiş malzemelerle, titizlik içinde hazırlayarak sizlere sunar. Menü planlama, malzeme tedarik, depolama, hazırlık, üretim ve servis aşamaları tamamen sizlerin denetimindedir. Evinizin aşçısı anlayışı ile ÖZEN’le çalışır ÖRNEK Lezzetler sunarız.
- Hijyenik Koşularda Üretim
- Lezzetli Yemekler
- Sağlık Değeri Yüksek Gıdalar
- Kaliteli Ürün Tedariği